O nama - Duocom

O nama

 

Preduzeće DUOCOM (www.duocom.rs) se od svog osnivanja 2009. godine bavi servisiranjem i prodajom računara i računarske opreme. Sastoji se od dve poslovne jedinice, maloprodaje i servisa. Maloprodajni objekat se nalazi u Dalmatinskoj 17 lokal 1 (Takovska 36, preko puta ulaza u Botaničku baštu) gde Vam je u veoma ugodnom ambijentu na raspolaganju naše ljubazno osoblje koje će u svakom trenutku pokušati da Vam da savet, preporuku ili reši neki problem.

Radno vreme maloprodaje je od 09:00 do 19:00 svakim radnim danom, a subotom od 10:00 do 15:00.

Telefon maloprodaje 011/3294-998

Na lageru se konstatno nalazi veliki broj računarskih delova i periferija koji će nadamo se zadovoljiti vaše afinitete. Neki od brendova sa kojima radimo su: AMDA4TECHACERAPCARCTICASROCKASUSBENQJBLCANYONCANONCHIEFTECCOOLER MASTERCORSAIRDELLGIGABYTEHITACHIHPINTELKINGSTONLC POWERLGLOGITECHNZXT, MSIRAZERSAMSUNGSANDISKSAPPHIRESEAGATESEASONICTP-LINKWESTERN DIGITAL i još mnogi drugi.

Prodaja računarske opreme danas postavlja najviše standarde i kao takva zahteva stalno obnavljanje znanja o računarima i računarskim sistemima. U skladu sa tim Duocom ulaže u obrazovanje zaposlenih kao i njihovo poznavanje računara, trenodva i celokupnog IT sektora Time dobijamo najviši nivo kvaliteta usluga koji nas izdvaja od konkurencije.

U prvih 5 godina postojanja uspostavili smo odličan odnos sa kupcima koji nam to vraćaju poverenjem i željom da dalje sarađuju sa nama što je ujedno i najvažniji pokazatelj uspešnosti našeg poslovanja. Svakako se nadamo da će u narednim godinama saradnja biti još bliža i da će broj zadovoljnih kupaca biti jos veći.

Hvala Vam,
Vaš Duocom