Način plaćanja - Duocom

Način plaćanja

 

- Cene svih proizvoda i usluga na našem sajtu, izražene su u dinarima sa obračunatim PDV-om

- Plaćanje se vrši isključivo u dinarima.

- Zadržavamo pravo promene cena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu.

 U Duocom maloprodajnom objektu moguce je platiti robu na vise nacina i to:

 1)  GOTOVINOM (nalog za uplatu)

Gotovinom iskljucivo u dinarima. Ovakav vid placanja Vam omogucava ostarivanje popusta od 5% na sve artikle (WEB/KEŠ cena).

2)  PUTEM DEBITNIH / KREDITNIH KARTICA

- VISA,

- VISA ELEKTRON,

- MAESTRO/MASTER CARD,

- AMERICAN EXPRESS

- KREDITINIM KARTICAMA BANKA INTESA NA 6 MESECNIH RATA

Omogućavamo Vam da sve proizvode iz naše ponude kupite na 6 mesečnih rata bez kamate svim kreditnim karticama Banka Intesa. Akcijski proizvodi i proizvodi na rasprodaji ili popustu se ne mogu kupovati na 6 mesečnih rata bez kamate.

Napomena: Online popust od 5% se ne može obračunavati za plaćanje Banka Intesa karticama na 6 mesečnih rata.

Kreditne kartice iz programa MasterCard i VISA omogućavaju Vam beskamatno plaćanje na više jednakih mesečnih rata u trgovinama širom zemlje sa kojima Banca Intesa ima ugovorenu poslovnu saradnju. Najveći broj rata u našim prodavnicama može biti 6. Kreditni limit na Vašoj kartici se, odmah po obavljenoj transakciji, umanjuje za ukupan iznos.

Za Master Card i Visa kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 10. u mesecu, za American Express® kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 15. u mesecu u originalnom iznosu i kao takve su u celosti oslobođene kamate. Na Vašem mesečnom računu za kreditnu karticu biće prikazan iznos rate koja je dospela na plaćanje, a u opisnom delu označeno je koja rata je u pitanju.

Plaćanje na rate American Express® kreditnim karticama je drugačije u odnosu na Master Card i Visa kreditne kartice i funkcioniše na sledeći način:

- prva rata dospeva na naplatu u celosti, odmah uz sledeći mesečni izvod

- sve sledeće rate dospevaju u celosti kroz izvod, u narednim mesecima u zavisnosti od broja rata i u potpunosti   su oslobođene kamate

 3)  VIRMANOM (nalog za prenos)

Za sva pravna lica omogucena je kupovina virmanom. Na Vas zahtev bice isporucena profaktura koju mozete platiti u bilo kojoj poslovnoj banci ili putem e-bankinga. Uplate se evidentiraju na svakih sat vremena. Roba je raspoloživa za preuzimanje najčešće 1 dan od dana uplate, osim ako nije drugačije dogovoreno.

Ovim vidom kupovine ostvarujete pravo na dodatnih 5% popusta u odnosu na regularnu MP cenu.

4)  ČEKOVIMA GRAĐANA odloženo do 6 RATA BEZ KAMATE

- Čekovima građana moguće je kupiti sve proizvode iz Duocom asortimana

- Omogućili smo Vam da sami kreirate broj rata(maksimalno 6 mesečnih rata) sa minimalnim učešćem u visini jedne mesečne rate

Kod ovog nacina placanja ne postoji mogucnost da se dobije dodatnih 5% popusta na gotovinsko placanje ili online kupovinu

 

Za sve dodatne informacije mozete nas kontaktirati na:

011/3294-998

Ili putem mail-a: office@duocom.rs