Način i rokovi isporuke - Duocom

Način i rokovi isporuke

July 23, 2019

ISPORUKA

Ukoliko želite isporuku preko Daily Express-a robu možete naručiti svakim radnim danom od 09:00h - 13:00h. Ukoliko je narudžbina primljena u okviru naznačenog vremena, a roba raspoloživa, ista će biti isporučena već sledećeg dana. Narudžbine primljene posle naznačenog vremena će po vašoj želji biti prebačene ili na Post express kurira ili na sledeći dan. Ukoliko zbog pogrešno unetih ličnih podataka roba ne bude isporučena u gore navedenom roku DUOKOM ili kurirska služba će pokušati kontaktirati kupca na osnovu ostalih podataka koje je naveo i pokušati ponovnu isporuku. U slučaju da se ni tada ne isporuči pošiljka, kupac se teretiti za iznos od 800,00 dinara na ime troškova pokušane isporuke.

Ukoliko želite isporuku preko Post express-a robu možete naručiti svakim radnim danom od 09:00h - 15:30h i ista ce vam biti isporučena vec sledećeg dana na kucnu adresu. Ukoliko vas kurir ne nadje na kućnoj adresi, pošliljka se ostavlja u Vama najbližoj pošti. Da bi ste preuzeli pošiljku dovoljno je da nas nazovete I mi ćemo vam proslediti broj pošiljke.

Kontakt telefon koji ostavite prilikom on-line naručivanja će biti korišćen za proveru tačnosti zahteva i legitimnosti osobe. Na isti telefon će Vas kontakirati i kurirska služba.

Isporuke se ne vrše subotom i nedeljom!