Plaćanje karticama

U DuoCom maloprodajnom objektu se moze platiti sledecim platnim karticama:

- VISA,

- VISA ELEKTRON,

- MAESTRO/MASTER CARD,

- AMERICAN EXPRESS

- KREDITINIM KARTICAMA BANKA INTESA NA 6 MESECNIH RATA

Omogućavamo vam da sve proizvode iz naše ponude kupite na 6 mesečnih rata bez kamate svim kreditnim karticama Banka Intesa. Akcijski proizvodi i proizvodi na rasprodaji ili popustu se ne mogu kupovati na 6 mesečnih rata bez kamate.

Napomena: Online popust od 5% se ne može obračunavati za plaćanje Banka Intesa karticama na 6 mesečnih rata.

Kreditne kartice iz programa MasterCard i VISA omogućavaju Vam beskamatno plaćanje na više jednakih mesečnih rata u trgovinama širom zemlje sa kojima Banca Intesa ima ugovorenu poslovnu saradnju. Najveći broj rata u našim prodavnicama može biti 6. Kreditni limit na Vašoj kartici se, odmah po obavljenoj transakciji, umanjuje za ukupan iznos.

Za Master Card i Visa kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 10. u mesecu, za American Express® kreditne kartice, rate dospevaju na plaćanje 15. u mesecu u originalnom iznosu i kao takve su u celosti oslobođene kamate. Na Vašem mesečnom računu za kreditnu karticu biće prikazan iznos rate koja je dospela na plaćanje, a u opisnom delu označeno je koja rata je u pitanju.

Plaćanje na rate American Express® kreditnim karticama je drugačije u odnosu na Master Card i Visa kreditne kartice i funkcioniše na sledeći način:

- prva rata dospeva na naplatu u celosti, odmah uz sledeći mesečni izvod

- sve sledeće rate dospevaju u celosti kroz izvod, u narednim mesecima u zavisnosti od broja rata i u potpunosti   su oslobođene kamate

NA VRH